VÁMÜGYNÖKSÉG

Rendelkezünk helyi vámkezelési engedéllyel behozatalban, illetve kivitelben,mellyel az egyszerûsített eljárások által nyújtott nagyfokú gyorsaságot tudjuk biztosítani ügyfeleinknek. Irodánk, illetve munkatársaink a repülõtéri és más vámhivataloknál történõ vámkezelések elvégzésével is törekszik a maximális és teljeskörû kiszolgálásra. Magas szintû szakmai felkészültséggel és több éves szakmai gyakorlattal rendelkezõ munkatársaink révén, kb. 200 kis- és nagyvállalatnak- az ország szinte minden pontjáról -, a belföldi forgalom számára,valamint kivitelben, és vámraktározásban végezzük rendszeresen a vámkezeléseit. Szerzõdött partnereink között tudhatjuk: Panasonic Magyarország Kft., Zwack Unicum Rt., Oázis Kertészeti Kft., Metro Holding Kft., Baumax Magyarország Rt., Dréher Sörgyárak Rt., Kling Kaputechnika Kft., Szombathelyi MGTSZ., stb.

Engedélyezett címzett, feladó:
Biztosítja, hogy a részünkre címzett, illetve az általunk indított TE szerinti okmányokat, elektronikus úton a vámhivatal felé bejelentjük, akár a nap 24 órájában, a hét minden napján. Amint megfelelõ választ kapunk a vámhivatal gépétõl, a szállítmányt kísérõ okmányokat záradékolhatjuk, és ezt követõen az áru be- és kirakható. Erre a feladatra saját vámbélyegzõvel, illetve zárás esetén, saját vámzárral rendelkezünk.

Készfizetõ kezesség, TC31 Összkezesség:
A készfizetõ kezességgel, a vámfizetésre kötelezettnek a vámkezeléstõl számított 5 munkanapon belül kell a vámterhet megfizetni. Árutovábbítás esetén vámbiztosítékként szolgál. A TC31 Összkezesség a Tranzit Egyezmény szerinti külsõ árutovábbításhoz nyújt fedezetet.